Oplossingen voor bestaande en nieuwbouw

 

Smart Home Systems

 

Uw huis bedienen met één vinger, met één App... Duur of moeilijk? Niet meer! Tegenwoordig is een SMART HOME voor iedereen bereikbaar én betaalbaar. Bedien met uw smartphone of tablet eenvoudig uw verlichting, verwarming, rolluiken, gordijnen, (Sonos-)audio en nog veel meer apparaten. 

Verhoog uw comfort, luxe en veiligheid!

Verhoog ook uw veiligheid door bijv. in geval van nood met één druk op de knop de paniekmodus in te schakelen, uw woning volledig te verlichten en de aandacht van uw buren te trekken. En... Wordt energiebewuster doordat u altijd direct inzicht in uw energieverbruik heeft.    Lees meer...

 

Wij denken met u mee! 


Domotica, huisautomatisering, zit ‘dicht op de techniek’ maar moet voor u niet technisch zijn. Zowel de keuzes die u maakt, ondersteund door ons advies gebaseerd op jarenlange ervaring, als in het gebruik moet het gemakkelijk zijn. 

Een SMART HOME moet u juist luxe en comfort brengen, geen kopzorgen!

Feit is dat domotica in vele soorten en maten bestaat met zeer uiteenlopende benodigde budgetten. Van eenvoudig tot zeer uitgebreid, van bekabeld tot draadloos of een combinatie van beiden. Maar ook speelt installatie bij de bouw of achteraf een belangrijke rol. Wij adviseren u graag op een wijze, die uw wensen en eisenpakket op de eerste plaats zet. Vanuit uw wensen en behoeften denken wij graag met u mee en geven wij u passend advies.

 

Ons motto is dan ook dat Smart Home Systems levert geen producten maar biedt u oplossingen.

Laat u ontzorgen

 

U komt er even niet meer uit? Wij ontzorgen u graag, met deskundig en praktisch advies. Met tientallen jaren ervaring in grote en kleine installaties in bestaande en nieuwbouw hebben wij ruime en brede kennis opgebouwd waarmee wij u graag ondersteunen. Wij begeleiden u van A tot Z!

Kom langs in de SMART HOME Studio!

Smart Home Systems richt, met de juiste componenten, volledig afgestemd op uw situatie, uw SMART HOME in. Wij gebruiken alleen a-merk componenten van betrouwbare leveranciers met een goede staat van dienst. Daarnaast zetten wij ons altijd maximaal in om componenten te kiezen, die binnen uw budget passen, wij houden het betaalbaar voor u! Lees meer...

Contact

Pagina's

Locatie


Smart Home Systems

Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht

Tel. 085 - 047 55 00

Mail: info@sh-systems.nl

 

 


Home

Oplossingen

Advies

Installatie

Contact

Privacybeleid

 

Website: Hademax - Barendrecht