Ook installatie zonder hakken of breken!

 

Installatie in uw bestaande woning zonder verbouwen 

 

Het is ook mogelijk om van uw huis een SMART HOME te maken zonder hakken, breken of het toevoegen van kabels. Wij bieden meerdere bedrade en draadloze systemen aan die zonder verbouwing in uw huis worden geïnstalleerd. Geen stof, geen puin en geen verbouwingen. 

Oplossingen voor de bestaande woning maar ook voor nieuwbouw!

Ook voor nieuwbouw zijn er meerdere SMART HOME oplossingen. Zoals KNX, de wereldwijd erkende standaard voor woningautomatisering. Of het nu verlichting, zonwering, klimaat of beveiligingsinstallaties zijn, wij zorgen ervoor dat alle systemen naadloos met elkaar communiceren.  Als KNX Professional ondersteunen wij u met alle mogelijkheden van KNX.  

Volledig geinstalleerd


WIlt u de installatie in zijn geheel door ons laten doen? Prima, uitstekende keuze! Wij installeren alles voor u, van A tot Z, ruimen alles netjes op en laten uw nieuwe SMART HOME geheel turn-key (gebruiksklaar) achter!

Installatie door de vakman, deskundig, snel,
zonder risico en met volledige garantie.  

Dit is de ideale situatie als u zelf geen affiniteit heeft met de techniek of als u gewoonweg geen interesse of zin heeft in doe-het-zelven. Daarbij lossen wij ook eventuele vragen die wij tijdens de installatie tegenkomen meteen voor u op. Natuurlijk kost dit iets meer dan dat u het zelf installeert of dit samen met ons uitvoert, maar de nodige voordelen mogen er ook zijn!

 

Laat u ontzorgen

 

Bij Smart Home Systems bepaalt u zelf wat wij voor u installeren of wat u zelf kunt of wilt installeren. Op deze manier kunt u besparen op de installatiekosten. Wij adviseren om de installatie in de meterkast én het eenmalige programmeren van het systeem door ons te laten verzorgen. Deze twee handelingen vereisen kennis en ervaring en de kans van slagen is groter!

Zelf of samen installeren?
Bij Smart Home Systems geen probleem!

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van doe-het-zelf? Neem contact met ons op en wij vertellen graag de mogelijkheden.

Contact

Pagina's

Locatie


Smart Home Systems

Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht

Tel. 085 - 047 55 00

Mail: info@sh-systems.nl

 

 


Home

Oplossingen

Advies

Installatie

Contact

Privacybeleid

 

Website: Hademax - Barendrecht