Tover uw woning in een dag om in een SMART HOME

 

SMART HOME Oplossingen

 

 

Haal extra comfort in huis door uw SMART HOME te bedienen met uw smartphone of tablet. Bedien elke lamp apart of roep sfeervolle scènes op. Wij programmeren naar uw wensen de scenes. Zo kunt u bijvoorbeeld een scene hebben om te koken, met licht zodat u alles overziet in de keuken. Of een scene voor een gezellige sfeer tijdens het diner.

Haal comfort in huis en ervaar de nieuwe manier van leven

Zit er een schakelaar niet op de juiste plek? Of wilt u er een schakelaar bij maar wilt u geen extra kabels? Ook hiervoor hebben wij oplossingen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op...

Betaalbare betrouwbaarheid

Een SMART HOME maakt uw leven gemakkelijker, stel bijvoorbeeld eenvoudig tijdschema's voor uw slimme verlichting in of bedien uw gordijnen via de app op uw smartphone. Ook zorgt uw SMART HOME voor meer inzicht in bijvoorbeeld uw energieverbruik, waardoor u uiteindelijk energie, tijd en geld kunt besparen. Maar houdt ook uw woning in de gaten en ontvang op afstand camerabeelden.

Uw SMART HOME groeit met u mee,
uw investering behoudt zijn waarde

Liever eerst ervaren wat een SMART HOME is?

Kom langs in onze SMART HOME Studio waarin wij verschillende soorten systemen aan u laten zien. Wij geloven dat een keuze makkelijker is wanneer u het verschil kan ervaren. In onze studio zijn ook veel voorbeelden hoe een SMART HOME uw manier van leven kan verbeterd. 

Zo veel soorten, zo veel verschillen...

 

Tegenwoordig zijn er veel verschillende SMART HOME systemen met allemaal verschillende voor en nadelen. Maar het is vaak onduidelijk wat het verschil is voor u. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nemen wij samen uw wensen door. Aan de hand daarvan krijgt u een selectie van onze systemen die het beste bij u passen. Vervolgens bepaalt u welk systeem het uiteindelijk wordt. Met tientallen jaren ervaring in grote en kleine installaties ondersteunen wij u graag met onze kennis en ervaring. 

Niet alleen verschillen SMART HOME systemen in gebruik, ervaring, fucties maar ook in prijs!

Ook op het gebied van beveiliging kunnen wij uw huis SMART maken. Voorkom inbrekers door slimme aanwezigheid simulaties en sla alarm met de paniekknop. Daarnaast bieden slimme camera’s of sloten extra veiligheid in uw huis. Wij nemen het graag samen met u door. 

Contact

Pagina's

Locatie


Smart Home Systems

Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht

Tel. 085 - 047 55 00

Mail: info@sh-systems.nl

 

 


Home

Oplossingen

Advies

Installatie

Contact

Privacybeleid

 

Website: Hademax - Barendrecht