Geen producten maar oplossingen

Smart Multiroom by Trivum

 

Kies wat je wilt afspelen in welke zone. Zo makkelijk is Trivum. 

Nu ook verkrijgbaar: de nieuwe serie Multiroom FLEX.

Met een beweginsmelder kunt u ervoor zorgen dat er nergens meer onnodig licht brand. Bij beweging zal de lamp aangaan en bij geen beweging vanzelf weer uit gaan. Naast een beweginsmelder kunt u erook voor kiezen om de lampen tijdsgestuurd aan of uit laten gaan. Handig voor bijvoorbeeld uw tuinverlichting.

Een SMART HOME kan ervoor zorgen dat de verwarming alleen wordt ingeschakeld in ruimtes waar dat noodzakelijk is of alleen als er iemand thuis is. Bij een gemiddeld Nederlands huishouden bestaat circa 70% van het energiegebruik uit het verstoken van gas. Op die apparaten kunnen de nodige besparingen aan gas opleveren, maar op elektriciteit kan eveneens bespaard worden.

Volgens schattingen verspilt een gemiddeld huishouden jaarlijks circa 450kWh stroom, goed voor ruim 100 euro bij een stroomprijs van 0,23 euro per kWh.

Met steeds meer apparaten in huis neemt vooral het sluipverbruik toe, het ongemerkte stroomverbruik van apparaten. Er zijn diverse soorten apparatuur in huis verantwoordelijk voor het sluipverbruik. Apparaten met accu's en laders verstoken ongemerkt stroom, doordat ze veelal in het stopcontact geprikt blijven. Er is in veel huizen ook apparatuur te vinden die in stand-by nog relatief veel stroom opslurpt.

Maar hoe kan een SMART HOME besparen?

 

Een SMART HOME denkt namelijk met u mee. Zo kunt u bijvoorbeeld installen dat de TV en andere apparaten van stroom wordt afgesloten als u van huis bent. Zo verbruiken ze stand-by niks meer. Of maak uw verwarming SMART door per kamer de temperatuur te regelen en/of uitschakelen wanneer iedereen van huis is.

Wij denken graag met u mee op het gebied van energie besparingen!

Voor elke SMART HOME maken wij bijsparingen gemakkelijker. Krijg inzicht in uw kosten en pas u gebruik aan. Wij nodigen u graag uit in onze SMART HOME Studio voor een vrijblijvend advies gesprek over SMART HOMES en energie besparingen.

Contact

Pagina's

Locatie


Smart Home Systems

Aventurijn 208
3316 LB Dordrecht

Tel. 085 - 047 55 00

Mail: info@sh-systems.nl

 

 


Home

Contact

Privacybeleid

 

Website: Hademax - Barendrecht